Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Închirieri

Închiriez spațiu comercial, format dintr-o cameră cu acces la baie, situat în strada Eroilor, Bl.13, lângă stația de autobuz cunoscută cu numele de „La Salcă”. Prețul este avantajos. Informații la telefon: 0721-624.749.

Vând sau închiriez apartament cu 4 camere, 2 băi, pivniță și pod. Apartamentul este izolat termic și complet utilat. Apartamentul este disponibil imediat! Informații la telefon: 0721-547.391.

Se dă spre închiriere apartament cu 2 camere, situat în Blaj, în zona Spitalului nou, pe strada Andrei Mureșanu. Apartamentul este complet mobilat și este racordat la toate utilitățile. Informații la telefon: 0742-141.420.

Se închiriază casă cu 2 camere, bucătărie, baie și cămară, situată în Blaj, strada Păcii, nr. 119. Locuința este mobilată complet, are geamuri termopan și este racordată la toate utilitățile. Casa are curte și grădină. Informații la telefon: 0756-156.613.