Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

„Școală de vară” la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj

Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj organizează, în această săptămână, o „Școală de vară” pentru copiii din ciclul primar și gimnazial. Zilnic, între orele 09:00 - 12:00, în perioada 24-28 iunie 2019, copiii sunt invitați să participe la atelierele de creație: desen-pictură, teatru, jocuri de interior/de masă/sportive, dans, TIC și dezvoltare personală, se arată într-un comunicat de presă al școlii.

În perioada 24-28 iunie 2019, la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj, între orele 09:00 - 12:00, cadrele didactice ale școlii desfășoară, cu copiii din ciclul primar și gimnazial, activități de relaxare, distracție și aventură, în care aceștia se pot implica în activități și provocări artistice, jocuri, proiecte, idei inedite și amuzante, oferite de cele șapte ateliere:

- Atelier de creație (abilități practice);
- Atelier desen - pictură;
- Atelier de teatru;
- Atelier jocuri de interior/de masă/sportive;
- Atelier de dans;
- Atelier TIC;
- Atelier de dezvoltare personală.

În cadrul atelierului desen - pictură, o parte dintre elevi și profesori, sub coordonarea prof. de desen Ioan Borcea, vor începe lucrările de decorare a pereților din sala de festivități a școlii, obiectivul instituției fiind ca acest proiect să fie finalizat în această vacanță de vară.

„Pe perioada vacanței, într-un cadru plăcut și distractiv, ocupăm timpul elevilor cu activități recreative. Soluția este participarea lor la atelierele organizare de „Școala de vară.” Vă așteptăm cu bucurie și drag”, afirmă prof. Mona-Carmen Cârnaț, purtătorul de cuvânt al Școlii Gimnaziale „Toma Cocișiu” Blaj.

24.06.2019.