Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

„Crosul Speranței” 2019: aproape 900 de participanți, peste 40.000 lei strânși

Aproape 900 de participanți și peste 40.000 lei strânși! Acesta este bilanțul ediției din acest an, a III-a, a „Crosului Speranței” Blaj!

Asociația RUNNING & CYCLING Club Blaj, care organizează acest eveniment în colaborare cu Primăria Blaj, informează, într-un comunicat de presă, că la manifestarea desfășurată în data de 5 octombrie, pe Câmpia Libertății, au participat 897 de persoane doritoare de mișcare în aer liber. Deoarece evenimentul are și un caracter caritabil, în acest an, din taxe de participare și din alte donații, s-au strâns 41.276 lei.


60% din sumă, respectiv 25.000 lei, a fost direcționată, conform protocolului, persoanelor cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj, alți 3.000 de lei fiind oferiți familiei adolescentei Olar Carmen, din Jidvei, care a decedat din cauza unei boli incurabile și pe care, la începutul înscrierilor, când adolescenta era grav bolnavă, organizatorii au inclus-o pe lista beneficiarilor ediției 2019. Suma rămasă va fi folosită pentru cheltuieli organizatorice ale viitoarelor proiecte ale Asociației RUNNING & CYCLING Club Blaj.

Asociația Clubul Sportiv RUNNING & CYCLING Club Blaj le multumește tuturor participanților, alergători și sponsori, pentru modul în care au susținut, în 2019, acest proiect, pe care îi așteaptă și anul viitor, la începutul lunii octombrie, la cea de a patra ediție a „Crosului Speranței” Blaj.

29.10.2019.