Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

A fost lansat site-ul www.papafrancisclablaj.ro, dedicat vizitei Sfântului Părinte la Blaj

Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, prin Curia Arhiepiscopiei Majore a lansat duminică, 21 aprilie 2019 (Duminica Floriilor), site-ul oficial al vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj, din data de 2 iunie 2019, .

Pagina web, disponibilă la adresa papafrancisclablaj , conține informații utile pentru pelerinii care vor ajunge la Blaj în data de 2 iunie 2019, programul întâlnirilor, comunicatele oficiale și obiectivele religioase și turistice din Orașul Episcopal.

De asemenea, o întreagă secțiune este dedicată Episcopilor martiri greco-catolici, care vor fi beatificați de Papa Francisc în cadrul Sfintei Liturghii de pe Câmpia Libertății.

Cu această ocazie, a fost lansată și pagina de Facebook pentru acest eveniment, Papa Francisc la Blaj , care va putea fi accesată direct de pe site.

Informațiile de pe site-ul papafrancisclablaj vor fi actualizate în permanență, informează Biroul Arhieparhial de Presă.

Nicu Goga

21.04.2019.