Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Alba: opt noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Opt noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în județul Alba, în ultimele 24 de ore. Numărul cazurilor a ajuns marți, 14 aprilie, la 118 în județul nostru. Față de raportarea precedentă, o persoană infectată s-a vindecat. ridicând la șase numărul celor care se află în această situație fericită. În județul Alba, patru persoane infectate cu coronavirus au murit până acum, toate cu alte afecțiuni cronice. Luni, în laboratoarele de testare din județul Alba au fost efectuate aproximativ 300 de teste, a anunțat Direcția de Sănătate Publică.

În prezent, 57 de persoane depistate pozitiv cu Covid-19 se află internate în unități spitalicești din județ. Cazurile care sunt pozitive dar asimptomatice sau prezintă forme minore de îmbolnăvire, în număr de 46 la acest moment, sunt izolate în condiții extrem de stricte la domiciliu, alte cinci fiind tratate în centrul special amenajat pentru izolarea personalului medical, a anunțat dr. Daniela Popa Dreghici, director adjunct al DSP Alba.

Marți, în județul Alba se aflau în carantină 324 persoane și 751 persoane erau izolate la domiciliu. Până acum, 366 persoane au ieșit din carantină și 3.672 persoane au ieșit din izolare, informează Prefectura Alba.

În ultimele 24 de ore, în județul Alba, polițiștii au aplicat 177 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare, în valoare de 168.500 lei, în timp ce jandarmii județeni au dat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 de lei.

Nicu Goga

14.04.2020.