Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Alba: peste 22.000 semnături în campania „Fără penali în funcții publice”

Județul Alba a depășit pragul de 20.000 de semnături pentru „Fără penali în funcții publice”. USR Alba, organizatorul campaniei, a anunțat că până acum au fost înregistrate în județul nostru peste 22.000 de semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”, rezultat al unei „mobilizări exemplare a cetățenilor din județul Alba. Chiar dacă scopul a fost atins în județul Alba, campania continuă până pe data de 20 august.

A fost nevoie de numai trei săptămâni și de o implicare extraordinară a zecilor voluntari #FărăPenali, membri USR, RO100 și #Rezist din Alba, Sebeș, Sibiu, Cluj, Arad, Mediaș, Agnita, București, Brașov și Diaspora, care au strâns semnături în tot județul.

„Mulțumim tuturor cetățenilor județului Alba care au semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice” și au contribuit ca județul Alba să fie unul dintre cele 21 de județe care trimit peste 20 000 de semnături în Parlament. În doar trei săptămâni s-au strâns 20 000 de semnături pentru județul nostru, ceea ce ne confirmă că cetățenii vor o clasă politica curată. Mulțumim tuturor voluntarilor, de la 13 până la 65 de ani, care au contribuit la strângerea de semnături, fără ei nu am fi reușit.

Chiar dacă s-a atins pragul de semnături, campania continuă până în 20 august. Dacă doriți să semnați #FărăPenali sau aveți o listă de semnături gata completată, vă rugăm să veniți în Alba Iulia, Str. Calea Moților, nr. 24A, la cortul #FărăPenali din Alba Iulia din fața Cinema Dacia, zilnic între orele 9 și 20 și la cortul #FărăPenali din Sebeș, în fața Casei de Cultură „Lucian Blaga”, zilnic între orele 10 și 19. Pentru alte detalii puteți să contactați coordonatorul campaniei din Alba: 0751 240 082 (Ionuț Horsa)”
, se arată în comunicatul postat de pagina de facebook a USR Alba.

În continuare este nevoie de implicarea voluntarilor pentru a ajuta județele Bacău, Neamț, Suceava și Tulcea, anunță organizatorii.

Nicu Goga

13.08.2018.