Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Alba: un deces și nouă cazuri de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore

În județul Alba, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate nouă noi cazuri de COVID-19 și decesul unui pacient infectat cu coronavirus. Joi, la prânz, în județul nostru erau confirmate 90 de cazuri de infestare și patru decese ale unor pacienți COVID-19. Alte patru persoane figurează ca vindecate de coronavirus la noi în județ.

O femeie în vârstă de 70 de ani, din județul Alba, este cel de-al patrulea pacient infectat cu coronavirus care moare în județul nostru. Femeia a fost internată, în data de 7 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și avea și alte boli asociate: diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetică. Infestarea cu COVID-19 a fost confirmată miercuri, 8 aprilie, zi în care pacienta a decedat.

Cele nouă cazuri de infestare au fost confirmate după ce miercuri s-au „lucrat” 200 de probe recoltate, a anunțat Direcția de Sănătate Publică Alba.

În județul Alba, joi se aflau în carantină 427 persoane și 950 persoane erau izolate la domiciliu. Tot până joi, 180 persoane au ieșit din carantină și 3.240 persoane au ieșit din izolare, a anunțat Prefectura Alba.

Nicu Goga

09.04.2020.