Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Antrenorul Darko Zakoč, încă două sezoane la campioana Volei Alba Blaj

Tehnicianul cu care Volei Alba Blaj a obținut toate trofeele din palmares va rămâne încă două sezoane pe banca echipei care în acest an a reușit eventul în voleiul românesc. Clubul blăjean a anunțat luni că a ajuns la un acord cu antrenorul Darko Zakoč în vederea continuării colaborării pentru încă două sezoane pe banca tehnică a campioanei României.

Iată ce a declarat Darko Zakoč, imediat după încheierea negocierilor cu conducerea clubului blăjean: „Ne-am înțeles în principiu pentru un contract pe doi ani de zile și sunt bucuros că cei care se ocupă de destinele echipei s-au gândit la continuarea colaborării. Așa cum am afirmat în urmă cu câteva zile, inima a fost cea care a decis să rămân la Blaj, pentru că am câștigat aici tot ceea ce se putea câștiga. Sper să continuăm ceea ce am reușit în ultimii cinci ani și cred că o să fie bine și în viitor.”

La rândul său, primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, s-a declarat satisfăcut de decizia tehnicianului sârb de a rămâne în continuare la Blaj: „După rezultatele obținute în ultimii cinci ani de Volei Alba Blaj era normal să ne gândim să continuăm colaborarea cu Darko Zakoč și mă bucur că a acceptat să rămână la Blaj. De altfel, seriozitatea noastră, colaborarea excelentă de până acum și succesele avute împreună au contat și în decizia lui de a rămâne la Blaj. Mergem împreună în acest proiect și sunt convins că vom avea parte de noi succese și în viitor.”

Sosit la Blaj la începutul sezonului 2014/2015, Darko Zakoč a câștigat cu Volei Alba Blaj patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017 și 2019) și două Cupe ale României (2017 și 2019), reușind să califice echipa în finalele celor mai importante competiții europene intercluburi, Liga Campionilor (2018) și Cupa CEV (2019).

Darko Zakoc, care împlineşte 56 de ani pe data de 24 mai, are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câştigând 19 titluri naţionale, Volei Alba Blaj fiind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră. Pentru contribuţia pe care a avut-o la promovarea imaginii sportului blăjean şi implicit a comunităţii locale, reputatul tehnician sârb a fost recompensat, în 2017, cu titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj.

În următoarea perioadă, tehnicianul sârb își va stabili stafful tehnic, alături de care va lucra în sezonul viitor.

Nicu Goga

20.05.2019.