Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Atomic Blaj, calificată de pe primul loc la faza I semifinală minivolei fete

Echipa de minivolei fete de la ACS Atomic Blaj a câștigat Grupa I a campionatului național și s-a calificat de pe primul loc în faza semifinală I a competiției. Blajul va avea două reprezentante în această fază, CSȘ Blaj reușind, de asemenea, calificarea de pe locul secund. Și baschetbaliștii care activează la ACS Atomic Blaj au reușit un rezultat important, prin calificarea, în calitate de elevi ai Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”, la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, categoria gimnaziu.

Minivoleibalistele de la ACS Atomic au câștigat și ultimul turneu de la Târgu Mureș, desfășurat în zilele de 21 și 22 februarie. Echipa pregătită de Dan Balu a învins, pe rând, CSȘ Blaj (3-2), CS Torpi Târgu Mureș (3-0) și CSȘ Târgu Mureș 3-1 și a câștigat Grupa I, cu 31 puncte. Pe locul doi s-a clasat CSȘ Blaj (27 puncte), urmată de CSȘ Târgu Mureș (23 puncte), CSȘ Târnăveni (9 puncte) și CS Torpi Târgu Mureș (zero puncte). În campionatul național de minivolei fete, se califică pentru faza semifinală I echipele clasate pe primele două locuri și cele mai bune două echipe clasate pe locul trei.

Luni, 24 februarie, secția de baschet a clubului Atomic Blaj a contribuit la calificarea Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. La faza locală, rezervată elevilor de gimnaziu, formația colegiului blăjean, pregătită de Dan Balu, ai cărei componenți activează la Atomic Blaj, a ocupat primul loc la turneul la care au mai participat echipele similare de la Liceul „Sfântul Vasile cel Mare” și Școala Gimnazială „Toma Cocișiu”. Faza județeană a ONSS, pentru echipele gimnaziale de baschet, se va desfășura în dat de 7 martie, la Sebeș.

Nicu Goga

25.02.2020.