Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: încep lucrările de construire a Hipermarketului Kaufland

Kaufland vine la Blaj! În această săptămână a fost eliberată autorizația de construire pentru Hipermarketul Kaufland, finalizarea acestuia fiind prevăzută pentru afârșitul anului în curs, conform anunțului făcut de primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 101, în zona Lidl, hipermarketul Kaufland va fi o construcție cu parter și un etaj retras, fiind un magazin mare și alte 4 spații destinate activităților comerciale, în jurul căruia vor fi amenajate 230 locuri de parcare. Suprafața terenului alocat investiției este de 17.506 mp, cu o suprafață construită de 5.174,99 mp și cu o suprafață destinată spațiilor verzi de 2.645,11 mp.

„Vreau să precizez că întârzierea lucrărilor nu a fost cauzată de Primăria Blaj. Am primit asigurări că până la sfârșitul anului construirea Hipermarketului Kaufland va fi finalizată. Vorbim de o importantă investiție privată, în valoare de aproape 28 milioane de lei, care, cu siguranță, va avea un mare impact economic și comercial și care îi va bucura pe blăjeni”, a declarat primarul municipiului Blaj.

Considerat cel mai mare lanț de retail din România, Kaufland are deschise în țara noastră 130 de magazine, la care lucrează peste 15.000 de angajați.

Nicu Goga

07.05.2020.