Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: „Crosul Speranței” 2019, pe 5 octombrie - înscrieri și noutăți

Ediția a treia a „Crosului Speranței” Blaj va avea loc pe Câmpia Libertății, sâmbătă, 5 octombrie 2019. Noutățile din acest an sunt: extinderea lungimii traseului de semimaraton, care va fi de 26,4 km și o nouă categorie de vârstă pentru cursele destinate adulților, respectiv peste 60 ani. Și în acest an „Crosul Speranței” Blaj va avea un caracter caritabil, o mare parte din sumele strânse din taxele de participare urmând a fi donate tinerilor cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez din Blaj.

Înscrierile se pot face până pe data de 27 septembrie, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez Blaj, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 57 și la Restaurant Tsipras, de pe Bulevardul Republicii, nr 27 sau online, AICI „Crosul Speranței” Blaj este un eveniment organizat de Asociația Running&Cycling Club Blaj.

Înscrieri pentru acest concurs sportiv se pot face pe pagina de facebook RUNNING&CYCLING CLUB BLAJ, la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Blaj, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 57 și la Restaurantul Tsipras, din Bulevardul Republicii, nr 27, după următorul program: de luni până vineri, între orele 14:00 - 19:00 și sâmbăta, între orele 9:00 - 12:00. Taxele de înscrieri vor fi următoarele: 15 lei pentru copii - tarif unic pentru toate cursele copiilor, 40 de lei - cursa de 3 km adulți, 50 lei - cursa de 8 km adulți și 60 de lei - semimaraton adulți. Înscrierile se vor închide în data de 27 septembrie 2019.

Evenimentul din acest an va avea trei trasee pentru adulți și anume: Crosul Hobby - 3 km, Crosul popular - 8 km și Semimaraton - 26,4 km. De asemenea, cursele copiilor se vor desfășura pe Câmpia Libertății. Anul acesta traseul de semimaraton va avea o lungime de 26,4 km, iar cursele destinate adulților vor avea încă o categorie de vârstă: vârsta peste 60 ani.

În premieră, anul acesta organizatorii vor oferi un tricou participanților, în ziua concursului, dacă la înscriere concurenții au optat pentru acesta. Achiziționarea tricoului este opțională și costă 30 lei.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți găsi accesând pagina de facebook RUNNING & CYCLING CLUB BLAJ .

Nicu Goga

03.09.2019.