Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: „Cupa Bosch” la minifotbal, ediția a II-a

În perioada 23 septembrie - 23 octombrie 2019 s-a desfășurat, la Blaj, ediția a II-a a „Cupei Bosch” la minifotbal. Competiția, la care au participat 14 echipe, formate exclusiv din angajați ai Bosch Blaj, a fost câștigată de echipa DF 11, care a trecut, în finală, scor 5-4, de MSG-istii, pe locul trei clasându-se formația TC2-MODULE. „Cupa Bosch” la minifotbal a fost organizată de Asociația Clubul Sportiv Atomic Blaj, iar meciurile s-au desfășurat pe terenul sintetic al A.C. Mica Romă Blaj.

Cele 14 echipe participante au fost împărțite în patru grupe, primele două calificându-se în faza sferturilor finală. În semifinale, DF11 a trecut de TC2-MODULE cu 7-5, în timp ce MSG-istii au câștigat, scor 5-3, partida cu MSE-UNITED. În marea finală, foarte disputată, DF 11 a câștigat confruntarea cu MSG-istii, cu scorul de 5-4. Pe locul trei s-a clasat TC2-MODULE, care a surclasat, scor 14-1, MSE-UNITED.

Într-o festivitate desfășurată la Hydro Blaj, organizatorii au acordat și premii individuale și speciale, pe lângă cele atribuite echipelor de pe podium. Astfel au fost acordate următoarele distincții, pe baza unui sondaj realizat în rândul participanților):

- Cel mai bun portar: Pădurean Vasile;
- Cel mai bun marcator: Câmpean Mircea (13 goluri);
- Cel mai bun jucător al competiției: Popa Nicolae;
- Cel mai bun jucător al finalei: Tulea Bogdan:
- Fair-Play: echipa AMICII.

Ediția a II-a a „Cupei Bosch” la minifotbal a fost organizată de Asociația Clubul Sportiv Atomic Blaj și s-a adresat exclusiv angajaților din cadrul companiei Bosch Blaj. Această competiție a avut ca obiective principale optimizarea stării de sănătate a angajaților, combaterea discriminării și excluziunii sociale, dezvoltarea apartenenței la un spațiu socio-cultural comun, fără nici o discriminare referitoare la sex, religie, etc.

Constituirea echipelor participante și înscrierea echipelor în competiție s-a realizat în perioada 9-19 septembrie 2019, festivitatea de tragere la sorti și constituirea celor patru grupe a fost organizată în data de 20 septembrie 2019, iar desfășurarea propriu-zisă a competiției a avut loc în perioada 23 septembrie - 23 octombrie 2019, pe terenul A.C. Mica Romă Blaj.

Festivitatea de premiere a avut loc în data de 23 octombrie 2019, la Hydro Blaj, ocazie cu care au fost prezenți reprezentanți din toate cele 14 echipe participante, fiind acordate atât premii colective, cât și premii individuale, medalii și trofee.

Cele 14 echipe înscrise în competiție au fost următoarele: QMM7, Athletico Hidraulica, TC2-MODULE, DF11, AMICII, LOG Team, Maintenance Team, MSE-UNITED, MSG-istii, TC1-TEAM, PQ-TEAM, REAL IT, DC-LT și MFO1.

Iată și câteva date statistice generale:

- au participat 160 de angajați Bosch;
- au fost acordate 25 de cartonașe galbene;
- a fost acordat un singur cartonaș roșu;
- au fost înscrise 212 goluri;
- au fost prezenți, în medie, 80 de spectatori/meci, la finala mare asistând peste 150 de spectatori;
- jucătorii cu cele mai multe goluri marcate au fost: Câmpean Mircea (13) și Pintea Sorin (12);
- echipa cu cele mai multe goluri înscrise a fost TC MODULE (40);
- portarul cu cele mai multe goluri înscrise a fost Pădurean Vasile (3).

Nicu Goga

29.10.2019.