Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: 115 amenzi într-o singură zi, pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind starea de urgență

Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Blaj și a localităților rurale limitrofe, în care au fost angrenați 56 de polițiști, jandarmi și polițiști locali.

Au fost controlate 168 de autovehicule, au fost legitimate 293 de persoane și au fost constatate, în total, 124 de abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 266.240 lei. Dintre amenzi, 115 au fost aplicate pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind starea de urgență. Totodată, polițiștii au verificat 55 de persoane aflate în izolare.

În urma controalelor efectuate la comercianți, polițiștii au aplicat patru sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 privind comerțul și au confiscat 59 de litri de băuturi alcoolice și 680 de lei.

La acțiune au luat parte și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Nicu Goga

10.04.2020.