Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Au început înscrierile pentru „Târgul Căciulilor” 2019

În data de 6 decembrie 2019, Primăria Municipiului Blaj - Serviciul Public de Gospodărie Comunală organizează, pe Bulevardul Republicii, „Târgul Căciulilor” 2019. Reprezentanții administrației publice locale transmit că sunt așteptați agenții economici, dar și micii producători, meșterii populari, producătorii tradiționali din împrejurimi și nu numai, care realizează produse specifice zonei noastre, în mod tradițional. Consiliul Local al Municipiului Blaj a aprobat instituirea unei taxe de 150 lei/eveniment, pentru spatiile ocupate cu corturi în suprafață de 9 mp și 15 lei/ml/eveniment, pentru spațiile ocupate cu o dimensiune mai mică de 9 mp.

Scopul târgului este acela de a evoca și crea atmosfera târgurilor tradiționale românești.Înscrierea la târg se realizează prin completarea formularului de înscriere și transmiterea documentelor solicitate de organizator, în perioada 04-15 noiembrie 2019.

Formularul pentru înscrierea la târg se poate ridica de la Biroul Contabilitate (situat în Blaj, str. Dr. Vasile Suciu, nr. 4) sau poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei Blaj, de AICI

Formularul poate fi depus la Biroul Contabilitate (situat în Blaj, str. Dr. Vasile Suciu, nr. 4), poate fi trimis prin e-mail la adresele de e-mail: primariablajservpub@gmail.com, primariablaj@rcnet.ro și la numărul tel. 0752-242.312.

Consiliul local al municipiului Blaj a aprobat instituirea unei taxe de 150 lei/eveniment, pentru spatiile ocupate cu corturi în suprafață de 9 mp și 15 lei/ml/eveniment, pentru spațiile ocupate cu o dimensiune mai mică de 9 mp.Plata taxei se face prin transfer bancar în contul Primaria Municipiului Blaj Serviciul Public de Gospodărie Comunală, IBAN RO27TREZ00321G335000XXXX deschis la Trezoreria Blaj, cod fiscal 13947058, în termen de 3 zile lucrătoare de la confirmarea locului.

În cazul neachitării acestei taxe, organizatorul nu ia în considerare înscrierea.

07.11.2019.