Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de jandarmii blăjeni

Jandarmii blăjeni au confiscat 4 metri cubi de material lemnos și au acordat 14 amenzi în valoare de 8.000 de lei în urma a două controale efectuate, la sfârșitul săptămânii trecute, ce au vizat prevenirea furturilor din pădurile blăjene.

În perioada 3 – 4 februarie, în urma a două acţiuni specifice, având ca scop prevenirea furturilor de masă lemnoasă, efectuate de către jandarmii municipiului Blaj, au fost depistate un număr de 8 persoane care transportau material lemnos fără a avea asupra lor documente justificative și au fost aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei în conformitate cu Legea nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată au fost confiscate aproximativ 4 metri cubi de material lemnos de esență carpen și stejar precum și atelaje de tranport și un motefierăstrău, care au fost predate ocolului silvic responsabil de zonă. Persoanele au fost depistate pe raza pădurilor Cărbunari și Căneda iar prejudiciul produs de cele 8 persoane este în valoare de 1393 de lei.

Ca de fiecare dată, jandarmii recomandă celor care au cunoștință de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeași promptitudine și îi asigură de întreaga lor disponibilitate de intervenție pentru depistarea și sancționarea vinovaților.

05.02.2018.