Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: concurs de mărțișoare organizat de Serviciul de Ajutor Maltez

Serviciul de Ajutor Maltez - Filiala Blaj organizează, cu ocazia zilei de 1 Martie, o tombolă cu premii, la care pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Câștigătorii vor primi câte un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl pot folosi pentru consumație la Cofetăria/Pizzeria Boema. De asemenea, Cofetăria Boema va oferi un premiu special, constând într-un tort, copilului care confecționează cel mai original mărțișor. Mărțisoarele colectate în timpul tombolei vor fi ulterior comercializate în scop caritabil, de către beneficiarii Serviciului de Ajutor Maltez.

Serviciul de Ajutor Maltez - Filiala Blaj organizează, cu ocazia zilei de 1 Martie, o tombolă cu premii, la care pot participa copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

Copiii vor confecționa unul sau mai multe mărțișoare, care vor fi ambalate individual în câte un plic alb, pe care va fi notat numele, numărul de telefon și școala de la care provin, dacă este cazul.

Înscrierile au început luni, 17 februarie și vor avea loc până miercuri, 26 februarie, la sediul Serviciul de Ajutor Maltez - Filiala Blaj, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 57, de luni până vineri, între orele 08:00 -14:00.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 28 februarie. Vor fi extrași, prin tragere la sorți, trei câștigători, iar fiecare dintre aceștia va primi un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl pot folosi pentru consumație la Cofetăria/Pizzeria Boema. De asemenea, Cofetăria Boema va oferi un premiu special, constând într-un tort, copilului care confecționează cel mai original mărțișor.

Mărțisoarele colectate în timpul tombolei vor fi ulterior comercializate în scop caritabil, de către beneficiarii Serviciului de Ajutor Maltez, ne-a informat Crina Velicea, președintele Filialei Blaj a Serviciului de Ajutor Maltez.

Nicu Goga

Foto: Serviciul de Ajutor Maltez - Filiala Blaj

17.02.2020.