Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Dosar penal și ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat care și-a agresat concubina

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

Joi, 23 aprilie, în jurul orei 12:30, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 41 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că bărbatul cu care are o relație de concubinaj a agresat-o și a amenințat-o. Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, a lovit-o și a amenințat-o cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

24.04.2020.