Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Duminică va avea loc tradiționalul pelerinaj de primăvară la Sanctuarul de la Cărbunari

La o săptămână de la vizita istorică a Sanctității Sale Papa Francisc la Blaj, blăjenii sunt invitați să participe la tradiționalul pelerinaj de primăvară de la Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Bisericii Române Unite cu Roma, închinat Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj).

Pelerinajul va începe la ora 08:00, cu procesiunea spre Cărbunari de la Catedrala Arhieparhială Majoră „Preasfânta Treime” Blaj.

La ora 10:00, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, va celebra Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. După încheierea Sfintei Liturghii, se va sfinți o grotă ridicată în onoarea Sfântului Anton de Padova.

Tot la Sanctuarul Fecioarei Săracilor, începând cu ora 14:00, se va oficia Paraclisul Maicii Domnului.

Conform decretului de acordare a indulgenței plenare pelerinilor la Sanctuarul „Fecioarei Săracilor” de la Cărbunari, semnat, în data de 25 februarie 2013, de Preafericitul Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolică, toți pelerinii pot primi cu această ocazie indulgență plenară.

07.06.2019.