Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Echipele de minivolei, în fața ultimelor turnee - cele trei echipe, aproape de calificare

Echipele de minivolei din Blaj dispută în acest weekend ultimele turnee din prima fază a campionatului. Minivoleibalișii de la CSȘ Blaj sunt deja calificați în faza următoare și vor juca pentru public în turneul de la Blaj, din perioada 21-22 februarie. La minivolei fete, Atomic Blaj și CSȘ Blaj se vor deplasa la Târgu Mureș, cele două echipe fiind pe primele două locuri în grupă și sunt favorite la calificarea la faza semifinală I.

La Blaj, vineri și sâmbătă, se desfășoară ultimul turneu din Seria E a campionatului național de minivolei băieți. CSȘ Blaj, pregătită de Silvia Marcu, joacă vineri, de la ora 18:00 cu CSȘ Lapi Dej, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Viitorul Cluj și sâmbătă, de la ora 17:00, cu Kefalonia Ocna Mureș. Meciurile se dispută în sala CSȘ Blaj, din Parcul Avram Iancu, iar intrarea este liberă.

Celelalte meciuri ale turneului de la Blaj sunt: Viitorul Cluj - Kefalonia Ocna Mureș (vineri, ora 16:00), CSȘ Lapi Dej - Kefalonia Ocna Mureș (sâmbătă, ora 09:00) și CSȘ Lapi Dej - Viitorul Cluj (sâmbătă, ora 15:00).

În clasament, CSȘ Blaj se află pe locul doi, cu 21 puncte, în spatele celor de la Dej, care au 27 puncte. Formația noastră este deja calificată la faza semifinală I, acolo unde vor fi prezente primele două clasate și cele mai bune patru echipe de pe locul trei din cele șase grupe.

Tot în acest weekend, echipele de minivolei fete de la ACS Atomic Blaj și CSȘ Blaj vor participa, la Târgu Mureș, la ultimul turneu al Grupei I, organizat de CS Torpi Târgu Mureș. Atomic Blaj, pregătită de Dan Balu, este pe primul loc în clasament, cu 23 puncte, în timp ce CSȘ Blaj, antrenată de Emil Ciufudean, ocupă poziția a doua, cu 22 puncte, la patru puncte distanță de locul trei, CSȘ Târgu Mureș. Cele două echipe blăjene se vor întâlni între ele, dar vor mai juca împotriva formațiilor Torpi Târgu Mureș și CSȘ Târgu Mureș. În campionatul național de minivolei fete, se califică pentru faza semifinală I echipele clasate pe primele două locuri și cele mai bune două echipe clasate pe locul trei.

Mult succes celor trei echipe de minivolei din Blaj!

Nicu Goga

21.02.2020.