Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Marți încep înscrierile pentru Revelionul Pensionarilor 2019

Primăria Municipiului Blaj anunţă că, începând de marți, 27 noiembrie, se fac înscrieri pentru Revelionul Pensionarilor 2019, ce va fi organizat, în acest an, la Căminul Cultural din Mănărade.

Tarifele au rămas aceleaşi ca anul trecut, iar data limită pentru înscrierea la Revelionul Pensionarilor este 24 decembrie 2018. Taxa de participare este de 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să participe la eveniment se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 24 decembrie 2018. Informaţii şi la telefoanele: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357.

Actele necesare pentru înscrierea la Revelionul Pensionarilor 2018 sunt cartea de identitate şi cuponul de pensie. În cazul în care, într-o familie, unul dintre soţi nu este încă pensionar, acesta va achita suma de 110 de lei pentru meniul de Revelion.

În acest an, în premieră, Revelionul Pensionarilor va fi organizat la Căminul Cultural din Mănărade, care beneficiază de aceleași facilități și dotări pe care le oferea Căminul din Tiur, gazda edițiilor precedente. Ca de fiecare dată, organizatorii Revelionului Pensionarilor vor pune, gratis, la dispoziția celor care vor participa la acest eveniment, autobuze pentru transportul, dus-întors, spre și dinspre Căminul Cultural din Mănărade.

Este pentru al nouălea an consecutiv când Primăria Municipiului Blaj organizează chiar la trecerea dintre ani un eveniment dedicat în exclusivitate pensionarilor.

26.11.2018.