Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: miercuri începe o nouă acțiune de dezinfecție în scările de bloc

Primăria Municipiului Blaj anunță că în perioada miercuri, 15 aprilie 2020, ora 16:00 - joi, 16 aprilie, ora 22:00, va dezinfecta cu biocid toate scările de bloc din municipiu, respectiv intrarea, casa scărilor și scările până la ultimul etaj.

La fel ca la precedenta acțiune, dezinfecția se va face cu o substanță din categoria biocidelor, folosită în unitățile de alimentație publică, care nu dăunează sănătății. Populația este rugată ca timp de 30 de minute de la realizarea dezinfecției cu biocid în scara de bloc să nu părăsească locuința.

Deoarece există posibilitatea ca substanța folosită să ajungă și pe ușile apartamentelor, după o jumătate de oră acestea pot fi șterse cu apă și apoi lăsate să se usuce.

Autoritățile locale roagă populația să manifeste înțelegere, să fie responsabilă, să se informeze doar din surse oficiale și să respecte cu strictețe recomandările autorităților competente, mai ales acum, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Nicu Goga

14.04.2020.