Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Miercuri, 24 aprilie, o nouă acțiune de ecologizare în Cărbunari

Running&Cycling Club Blaj organizează miercuri, 24 aprilie, de la ora 14:00, o nouă acțiune de ecologizare în Pădurea Cărbunari (Blaj), la care sunt invitați toți iubitorii de natură din Blaj și din zona Blajului. Aceștia sunt chemați în zona de picnic a pădurii Cărbunari, pentru a pregăti locurile de recreere pentru sezonul 2019.

Echipamentul recomandat este următorul: rucsac de mici dimensiuni, sticlă/bidon pentru apă (care va fi asigurată de organizatori), mănuși, sandviș/uri și bună dispoziție. „Să eliberăm pădurea din «captivitatea» deșeurilor!” este sloganul acțiunii de ecologizare din această săptămână. Mai multe informații despre eveniment se pot primi la numărul de telefon 0741-078.534 sau pe pagina de facebook Running&Cycling Club Blaj.

Prima acțiune de ecologizare a Pădurii Cărbunari, organizată de Running&Cycling Club Blaj în acest an, a avut loc în data de 5 aprilie. Atunci, peste 40 de saci de gunoi manajer, cu un volum total de peste 1.000 de litri, au fost strânși, în numai câteva ore, când aproximativ 20 de membri ai asociației blăjene au răspuns inițiativei lansate pe grupul intern de socializare, rezultatele fiind peste așteptări.

Nicu Goga

23.04.2019.