Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Miercuri, 26 februarie „Târgul Mărțișorului” la Caritas Blaj

Miercuri, 26 februarie 2020, începând cu ora 11:00, în fața sediului central Caritas Blaj, din Bulevardul Republicii, nr.8, va avea loc ediția din acest an a tradiționalului târg de mărțișoare organizat de Caritas Blaj. Ajuns la ediția a X-a, „Bazarul Primăverii” vine cu o ofertă de peste 1.000 de mărțișoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj și din zonă, sumele strânse din vânzarea mărțișoarelor urmând să fie utilizate pentru organizarea activităților școlare extracurriculare sau cu caracter socio-educativ.

„Târgul Mărțișorului” la Caritas Blaj, numit și „Bazarul Primăverii”, este o activitate cu caracter socio-educativ și comunitar, desfășurată sub forma unui atelier de creație, cu ocazia sărbătorilor de primăvară.

Acțiunea are ca scop dezvoltarea și consolidarea unui model de colaborare și bune practici între cadrele didactice, specialiștii din instituțiile din mediul urban și rural, învățământul de masă, cel special și domeniul social, pe de o parte, și elevi, copii și tineri, pe de altă parte, care își desfășoară activitatea în aceste instituții.

Oferta de mărțișoare este foarte generoasă și în acest an, fiind scoase la vânzare peste 1.000 de mărțișoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj și din mediul rural, elevi ai școlilor și proiectelor participante. Sumele strânse din vânzarea mărțișoarelor vor fi utilizate pentru organizarea activităților școlare extracurriculare sau cu caracter socio-educativ.

Acțiunea este organizată de Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, în parteneriat cu școli și proiecte din mediul urban și rural al județului Alba.

24.02.2020.