Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat care și-a agresat fosta soție

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat care este acuzat că și-a agresat fosta soție. Luni după amiază, polițiștii de ordine publică din Blaj au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 30 de ani, care le-a povestit că a fost amenințată și agresată de fostul partener, împreună cu care împarte, în continuare, domiciliul.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi lovit-o pe femeie și, ulterior, i-ar fi trimis mesaje de amenințare cu acte de violență, în cazul în care ar denunța faptele violente la poliție.

Față de bărbat a fost întocmit dosar penal pentru amenințare și violență în familie. În plus, polițiștii au emis împotriva lui și un ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de cinci zile, în urma căruia acesta a fost obligat să părăsească domiciliul comun și să păstreze distanța minimă față de fosta parteneră de viață, informează IPJ Alba.

Foto: Internet

10.09.2019.