Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Parcul Avram Iancu, Food Zone pe timpul vizitei Papei Francisc

În data de 2 iunie 2019, cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc la Blaj, Primăria Municipiului Blaj, prin Serviciul Public de Gospodărie Comunală pune la dispoziția agenților economici aleile din Parcul Avram Iancu, pentru comercializarea produselor alimentare. Reprezentanții administrației publice locale transmit că sunt așteptați agenții economici, dar și micii producători, care realizează produse alimentare. Înscrierea la eveniment se realizează prin completarea formularului de înscriere și transmiterea documentelor solicitate de organizator, în perioada 7-28 mai 2019 .În ziua vizitei Papei Francisc, în Food Zone-ul din Parcul Avram Iancu va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice.

Formularul pentru înscrierea la eveniment se poate ridica de la:

1. Biroul Contabilitate (515400, Blaj, Str. Dr. Vasile Suciu, nr. 4);

2. Site-ul primariei, www.primariablaj.ro

Formularul poate fi depus la:

1. Biroul Contabilitate (515400, Str. Dr. Vasile Suciu, nr. 4);
2. e-mail la adresa de e-mail: primariablajservpub@gmail.com, primariablaj@rcnet.ro.

Amplasarea agenților economici se va face după principiul primul venit – primul servit, în limita spațiului disponibil.

Se vor comercializa NUMAI produse alimentare, apă și băuturi răcoritoare.

INTERZIS COMERCIALIZAREA BĂUTURILOR ALCOOLICE!!!

Taxa pentru un spațiu de 3x3m este de 250 lei. Plata taxei se face prin transfer bancar în contul Primaria Municipiului Blaj - Serviciul Public de Gospodărie Comunală, IBAN RO27TREZ00321G335000XXXX deschis la Trezoreria Blaj, cod fiscal 13947058, în termen de 3 zile lucrătoare de la confirmarea locului. În cazul neachitării acestei taxe, organizatorul nu ia în considerare înscrierea.