Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Participare numeroasă la prima ediție a „Cupei Bosch” la minifotbal

În lunile septembrie și octombrie, la Blaj s-a desfășurat prima ediție a „Cupei Bosch” la minifotbal, adresată exclusiv angajaților din cadrul companiei Bosch Blaj. Această competiție a stârnit încă din primul an interesul unui număr mare de amatori de minifotbal, la start fiind prezente 13 echipe cu un total de 135 de participanți. Prima campioană a Bosch-ului Blaj la minifotbal este echipa FCA EMP Blaj, care a trecut în finală, scor 4-2, de DF 11.

Cele 13 echipe au fost repartizate în 4 grupe (3 formate din câte 3 echipe, a patra cu 4 echipe), primele două clasate calificându-se în sferturile de finală. Meciurile s-au disputat pe terenul sintetic al Clubului Atletic Mica Romă, de la Gara CFR, media de spectatori fiind una destul de mare, dată fiind natura competiției: 80 spectatori/meci. S-au disputat 23 de meciuri, în cadrul cărora au fost înscrise 215 goluri. S-au acordat doar 10 cartonașe galbene și, spre marea mulțumire a organizatorilor, nu a fost consemnat nici un cartonaș roșu.

Cîștigătoarea primei ediții a „Cupei Bosch” la minifotbal a fost echipa FCA EMP Blaj, care a învins, în finala mare, DF 11, cu scorul de 4-2. Locul 3 a fost ocupat de echipa QMM, care a trecut cu 3-1 de MSG-iștii în finala mică.

La festivitatea de închidere a competiției, desfășurată, ca și cea de deschidere, la Hydro Blaj, au fost acordate, pe lângă marele trofeu și medaliile echipelor clasate pe podium, și premii individuale, pe baza unui sondaj realizat în rândul participanților. Sorin Pintea (DF 11) a fost ales cel mai bun jucător al competiției, Nicolae Popa (FCA EMP Blaj) a primit titlul de cel mai bun jucător al finalei, Laurențiu Mihu (FCA EMP Blaj), cu 18 goluri, a fost cel mai bun marcator și Daniel Șuilea (DF 11) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Cu cele mai puține „abateri disciplinare”, echipa Logistic Team a primit premiul Fair-Play.

Cele 13 echipe care au participat la prima ediție a „Cupei Bosch” la minifotbal sunt: Logistica livrare, QMM, Logistic Team, FC LOG, MSG-istii, Hidraulica Blaj, DF 11, MSE, TC-CREW, FCA EMP Blaj, Hidraulica 2 Blaj, Juventus Blaj și IT-Bosch.

„Cupa Bosch” la minifotbal, organizată de ACS Atomic Blaj (președinte Dan Balu) s-a adresat exclusiv angajaților din cadrul companiei Bosch Blaj și a avut ca obiective principale optimizarea stării de sănătate a angajaților, combaterea discriminării și excluziunii sociale și dezvoltarea apartenenței la un spațiu socio-cultural comun.

Mai multe poze de la „Cupa Bosch” 2018, AICI

Nicu Goga

25.10.2018.