Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Patru tineri cercetați pentru furt dintr-o biserică

Patru tineri din Blaj au fost reținuți de Poliție sub acuzația de furt dintr-o biserică din municipiu. Cei patru au pătruns, prin efracție, într-o biserică din Blaj, de unde au furat cutia milei și alte bunuri pe care le-au găsit în lăcașul de cult. În plus, tinerii au fost și amendați contravențional pentru încălcarea restricțiilor de circulație, în condițiile stării de urgență.

Duminică, 26 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, toți din Blaj, ca fiind persoanele bănuite de săvârșirea unui furt, sesizat poliției în dimineața zilei de 26 aprilie 2020, de către reprezentantul unui lăcaș de cult din Blaj.

Se pare că, în noaptea de 25/26 aprilie 2020, cei patru tineri ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei bisericii și ar fi sustras cutia milei, un cuțit și alte mici obiecte bisericești, dar și geamul din termopan pe care l-au demontat pentru a pătrunde în interior.

Cei patru vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, polițiștii i-au sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, privind restricțiile de circulație a persoanelor, în condițiile stării de urgență.

28.04.2020.