Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Peste 22.000 lei donați, de organizatorii Crosului Speranței, tinerilor cu dizabilități de la Serviciul de Ajutor Maltez Blaj

Organizatorii Crosului Speranței Blaj au reușit, în acest an, să strângă, pentru tinerii cu dizabilități, suma de 22.650 de lei. Această sumă a fost donată Serviciului de Ajutor Maltez, care se ocupă de tinerii cu Sindrom Down și cu alte dizabilități din Blaj, strângerea de fonduri fiind una dintre țintele Crosului Speranței Blaj, care, ca și la prima ediție, a avut un caracter caritabil. Într-un comunicat de presă, organizatorii Crosului Speranței Blaj doresc să mulțumească tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a ediției 2018, autorități locale, sponsori, participanți și voluntari.

În acest an, la evenimentul desfășurat pe Câmpia Libertății, pe 6 octombrie, au fost 850 participanți, cu aproximativ 250 mai mult decât la ediția inaugurală, intenția organizatorilor pentru anul viitor fiind atragerea unui număr de 1000 de participanți.


„Organizatorii celei de-a doua ediții a Crosului Speranței Blaj (6 octombrie 2018) doresc să mulțumească Consiliului Local al Municipiului Blaj și domnului primar Gheorghe Valentin Rotar pentru sprijin, tuturor participanților, sponsorilor și voluntarilor pentru implicare. Fiecare contribuție, sub orice formă, a contat și ne-a ajutat să organizăm acest eveniment care dorește să promoveze sportul ca o componentă esențială a unui stil de viață sănătos.

Evenimentul a avut și un scop caritabil: sprijinirea tinerilor cu dizabilități integrați în cadrul Serviciului de Ajutor Maltez - filiala Blaj. Datorită generozității sponsorilor și participanților am reușit să donăm către Serviciul de Ajutor Maltez suma de 22.650 de lei. Raportat la cheltuielile necesare pentru funcționarea și renovarea centrului, plata personalului specializat și organizarea de activități pentru copii, suma este un impuls pentru a merge mai departe.

La prima ediție a crosului au participat aproximativ 600 de persoane, anul acesta au fost înscrise 850, iar la anul sperăm să avem puterea să organizăm un eveniment la care să participe 1000 de persoane. Până la ediția din 2019 vă dorim să reușiți să vă antrenați și vă așteptăm să scriem în continuare, împreună, povestea Crosului Speranței de la Blaj”, se arată în comunicatul remis redacției noastre.

29.10.2018.