Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Tânăr fără permis de conducere, prins de polițiști după o urmărire pe străzile orașului

Un tânăr din Blaj, care nu poseda permis de conducere, va fi cercetat după ce nu a oprit la semnalizările polițiștilor, aceștia fiind nevoiți plece în urmărirea lui, pe străzile orașului. Alți patru tineri, pasageri în autoturism, au primit amenzi pentru pentru încălcarea Ordonanței Militare nr 3 din 2020, deoarece nu au putut justifica prezența pe stradă, în timpul nopții.

Miercuri dimineața, în jurul orei 00:20, polițiștii de ordine publică din Blaj, în timp ce acționau pe strada Republicii din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Conducătorul acestuia a ignorat semnalul și și-a continuat drumul. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost interceptat pe strada Livezii din Blaj.

La volanul acestuia se afla un tânăr de 21 de ani, din Blaj, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de tânăr, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis.

Conducătorul auto și alți patru tineri, care se aflau în autoturism, au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare de câte 500 de lei, pentru încălcarea Ordonanței Militare nr 3 din 2020, întrucât nu au putut justifica prezența pe stradă, informează Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

01.04.2020.