Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: tânăr reținut de polițiști, după ce nu a oprit la semnalul acestora

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a condus un autoturism fără a deține permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, după care, în încercarea de a-și pierde urma, a abandonat autoturismul pe un câmp și a determinat o rudă să reclame furtul acestuia.

Luni, 28 octombrie 2019, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din Blaj.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că duminică, 27 octombrie 2019, a condus un autoturism, pe raza municipiului, fără a deține permis de conducere. Tânărul nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, a abandonat apoi autoturismul pe un teren viran, după care, pentru a se sustrage de la urmărirea penală, l-a determinat pe bunicul concubinei sale să sune la 112 și să declare furat autovehiculul.

Tânărul din Blaj nu se află la prima abatere, fiind cercetat pentru săvârșirea aceluiași tip de infracțiune, faptă săvârșită în cursul lunii august 2019. El urma să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

29.10.2019.