Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: Tânăr reținut pentru furt dintr-un magazin

Un tânăr din Blaj a fost reținut pentru că ar fi sustras, din incinta unei societăți comerciale, un telefon mobil, suma de 100 lei, băuturi alcoolice și țigări. De asemenea, el este cercetat și pentru că a forțat ușa unei farmacii.

Marți, 12 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, sprijiniți de polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia, l-au identificat și reținut pe un tânăr de 26 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 aprilie 2020, tânărul ar fi pătruns în incinta unei farmacii, prin forțarea ușii de acces, cu scopul de a sustrage bunuri, însă nu ar fi sustras nimic. Elcare și-ar fi continuat activitatea infracțională și ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin, de unde ar fi sustras un telefon mobil, suma de 100 lei, băuturi alcoolice și țigări, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.600 lei.

Tânărul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

13.05.2020.