Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: turneu semifinal de volei cadeți, organizat de CSS Blaj, în acest weekend

Echipa de volei cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj organizează, vineri, sâmbătă și duminică, meciurile Seriei a III-a din faza semifinală a campionatului național. Alături de clubul blăjean, la start se vor echipele CSS Botoșani, CSS 2 CNE Baia Mare și LPS Bihorul Oradea. Obiectivul băieților pregătiți de Alexandru Delu Man este calificarea la turneul final, acolo unde tehnicianul blăjean a reușit să califice deja echipa de volei speranțe băieți a clubului blăjean. Meciurile se vor disputa în Sala CSS Blaj din Parcul Avram Iancu, echipa noastră urmând să joace de la orele 18:00 (vineri), 14:00 (sâmbătă) și 13:00 (duminică).

„Obiectivul nostru este clar: calificarea la turneul final, iar pentru asta trebuie să luptăm și să ocupăm o poziție care să ne asigure acest lucru. M-aș bucura foarte mult ca blăjenii să vină într-un număr cât mai mare și să ne susțină”, afirmă antrenorul voleibaliștilor blăjeni, Alexandru Delu Man.

În faza a doua, semifinală, a competiției, sunt organizate, în perioada 5-7 aprilie, patru turnee semifinale, la startul cărora se vor afla cele mai bune 16 echipe din țară. Echipele clasate pe primul loc din fiecare serie semifinală și cele mai bune două echipe de pe locul doi se vor califica la turneul final.

Voleibaliștii care formează echipa de cadeți a Clubului Sportiv Școlar Blaj au în palmares două locuri patru la turneele finale din 2017 (minivolei, turneu organizat la Blaj) și 2018 (speranțe).

În acest sezon, Alexandru Delu Man a reușit să califice la turneul final echipa de volei speranțe băieți, după ce a câștigat, cu maximum de puncte, tunreul semifinal de la Zalău.

La toate meciurile turneului semifinal de volei cadeți, organizat de CSS Blaj, în acest weekend, intrarea este liberă.

Program:

Vineri, 5 aprilie

16.00: LPS Bihorul Oradea - CSS 2 CNE Baia Mare
18.00: CSS Blaj - CSS Botoșani

Sâmbătă, 6 Aprilie 2019

12.00: CSS Botoșani - CSS 2 CNE Baia Mare
14.00: CSS Blaj - LPS Bihorul Oradea

Duminică, 7 Aprilie 2019

11.00: LPS Bihorul Oradea - CSS Botoșani
13.00: CSS Blaj- CSS 2 CNE Baia Mare

Nicu Goga

04.04.2019.