Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Blaj: zece certificate de înmatriculare și cinci permise de conducere reținute într-o singură zi, în zona Blaj - Jidvei

Poliția Rutieră a reținut zece certificate de înmatriculare și cinci permise de conducere, într-o singură zi, în cadrul unei acțiuni prevenitve desfășurată în zona Blaj - Jidvei, pe DN 14B și DJ 107. Cu această ocazie, au fost acordate amenzi în valoare de aproape 75.000 lei.

Joi, 14 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, a Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj şi Secției 6 Poliţie Rurală Jidvei, au organizat, pe drumul național 14B şi drumul judeţean 107, o acţiune cu efective mărite, pentru reducerea riscului rutier şi impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 120 de abateri de natură contravenţională, dintre care 74 pentru viteză excesivă, două pentru consumul de alcool, zece pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi 34 sancţiuni contravenționale pentru alte abateri rutiere, în valoare totală de 74.790 lei.

Totodată, au fost retrase zece certificate de înmatriculare şi au fost reţinute cinci permise de conducere, dintre care două pentru consumul de alcool, două pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru depăşirea vitezei legale, informează Inspectoratul Județean de Poliție Alba.

15.02.2019.