Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Delegație a Clubului Rotary Blaj în vizită la omologii din Mainz (Germania

Ca urmare a unei colaborãri ȋncepute ȋn anul 2017, o delegaţie formată din 14 persoane, membri ai Clubului Rotary Blaj și invitaţi ai acestora, au dat curs invitaţiei Clubului Rotary Mainz și au vizitat, ȋn perioada 10-13 august 2018, zona orașului Maiz din Germania. Vizita a fost organizată ȋn scopul realizării unui schimb de experienţă ȋntre producãtorii de vin din zona Mainz și producãtorii de vin din zona Blaj, astfel că au avut loc mai multe ȋntâlniri ȋntre producătorii de vin din cele două ţări și vizite ȋn podgoriile și cramele din zona Mainz.

Delegaţia Clubului Rotary Blaj a fost condusă ȋntr-un tur al orașului Mainz, în cadrul căruia a vizitat principalele obiective turistice ale orașului. Ghidul pus la dispoziţia delegaţiei române a făcut o prezentare completă din punct de vedere istoric a fiecãrui obiectiv turistic vizitat.

De asemenea, a avut loc o ȋntâlnire cu primarul localitãţii Oppenheim, un oraș de dimensiunile municipiului Blaj, situat pe malul fluviului Rin, ȋn apropierea Mainz- ului. La aceastã ȋntânire a fost prezentată modalitatea ȋn care autoritatea locală sprijină activitatea de valorificare a producției vitivinicole.

„Colaborarea dintre Club Rotary Blaj și Club Rotary Mainz este una foarte bunăã, motiv pentru care ȋn viitorul apropiat vom avea onoarea ca o delegaţie din Germania, formatã din membrii Clubului Rotary din Mainz și ai Clubului Rotary Oppenheim, sã ne viziteze”, a declarat președintele Clubului Rotary Blaj, avocatul Alin Jidveian.

16.08.2018.