Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Două locuri I pentru Gimn Star Blaj la prima competiție din acest an

Debut foarte bun de an competițional pentru Clubul Sportiv Gimn Star Blaj! Participantă la concursul național „Transilvania Dance Competition”, desfășurat la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș, în perioada 28 februarie - 1 martie, echipa Gimn Star Blaj a câștigat două locuri I la categoriile de vârstă copii.

Performanța este foarte mare, în condițiile în care la startul competiției au fost înscriși peste 1.500 de sportivi, la secțiunile dans si majorete.


„Organizarea impecabilă, sportivii motivați, profesorii determinați și părinții implicați la maximum mi-au confirmat ideea că lumea dansului ne educă într-un fel aparte, într-un fel în care eleganța și rafinamentul ne transformă valorile și ne determină să percepem performanța ca pe un ideal”, afirmă președintele Gimn Star Blaj, profesoara Cornelia Letiția Mărginean.

03.03.2020.