Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Femeie din Valea Lungă, dispărută de aproape o săptămână - polițiștii au scotocit împrejurimile în căutarea ei

Poliţiştii din Alba caută o femeie în vârstă de 53 de ani din Valea Lungă care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Femeia, care se numește Csenteri Garofița, a fost căutată în împrejurimi de aproape 30 de polițiști, jandarmi și voluntari, însă nu a fost găsită. Persoanele care dețin informații menite să conducă la descoperirea femeii dispărute sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Duminică, 25 august 2019, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către un bărbat din comuna Valea Lungă, cu privire la faptul că, în data de 23 august 2019, mătușa sa, CSENTERI GAROFIȚA, în vârstă de 53 de ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii sunt următoarele:

- înălţime 1,50 m;
- greutate 35-40 de kg;
- păr lung;
- ochi albaștri;
- constituție astenică.

La data plecării, aceasta purta blugi gri, bluză mov cu glugă și șlapi albaștri.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea găsirii femeii, iar miercuri, 28 august, a fost organizată o acțiune de căutare intensă la care au participat 16 polițiști, 7 jandarmi și 5 voluntari din cadrul Primăriei Valea Lungă precum și un câine de căutare în mediu natural din cadrul IJJ Alba, însă, până în prezent, femeia nu a fost găsită.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

29.08.2019.