Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Furnizarea gazelor naturale va fi întreruptă joi, 21 iunie, între orele 09.00 şi 13.00, în Blaj, Petrisat şi Tiur

Delgaz Grid va sista alimentarea cu gaze naturale, joi, 21 iunie, începând cu ora 9.00, în localităţile Blaj, Petrisat şi Tiur, pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuţie. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Lucrările fac parte dintr-un proiect de investiţii al Delgaz Grid, care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale, în lungime de circa 2,7 kilometri, pe un număr de cinci străzi din municipiul Blaj. Investiţia, în valoare de aproape 800.000 lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru finalul lunii iunie 2018.

În perioada în care gazele naturale vor fi sistate, consumatorii trebuie să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări, se mai arată în comunicatul Delgaz Grid.

19.06.2018.