Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Furturi din magazine la Blaj și la Sâncel

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști sub acuzația de tâlhărie. Acesta este cercetat pentru că a furat o borsetă cu bani dintr-un magazin din oraș și apoi a lovit un angajat al societății păgubite, în timp ce încerca să fugă. Un alt furt dintr-un magazin s-a produs la Sâncel, unde un bărbat din comună a sustras peste 3.000 lei.

Marți, 10 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta este acuzat că la data de 5 septembrie, în jurul amiezii, a pătruns, fără drept, în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale din Blaj, de unde a sustras o borsetă în care era suma de 1.180 lei. În timp ce încerca să părăsească punctul de lucru, bărbatul a fost surprins de un angajat al societății, pe care, pentru a-și asigura scăparea, l-a agresat, lovindu-l cu palma peste față. Tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tot marți, 10 septembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Sâncel au întocmit dosar de cercetare penală față de un bărbat de 44 de ani, din comună, sub acuzația de furt. El este suspectat că la data de 30 august 2019, în timp ce se afla într-un magazin, a profitat de neatenția angajatei și a sustras suma de 3.600 lei. Cercetările sunt continuate, pentru a se stabili întreaga sa activitate infracțională și pentru recuperarea prejudiciului.

11.09.2019.