Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Gimn Star Blaj, patru locuri I la Cupa „Nymphea” Oradea

Clubul Sportiv Gimn Star Blaj, care anul acesta aniversează 10 ani de la înființare, a obținut patru locuri I la Cupa „Nymphea” Oradea. Concursul s-a desfășurat în data de 23 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, la această competiție participând peste 300 de sportivi din România, Serbia și Ungaria. Gimn Star Blaj a ocupat primul loc la categoriile de vârstă juvenil, cadeți și juniori, la secțiunea pom pon, al patrulea loc I fiind obținut de echipa mamelor sportivelor din Blaj.

„Aniversarea a 10 ani de la înființarea Clubului Sportiv Gimn Star Blaj ne-a confirmat, încă o dată, valoarea și rezultatele muncii, echipa obținând patru locuri I, dintre care trei la categoriile de vârstă juvenil, cadeți și juniori, la secțiunea pom pon. Al patrulea loc I a fost ocupat de grupa de seniori alcătuită din...,surpriză!, 22 de mămici, cu vârsta cuprinsă între 30 si 49 de ani! Într-o sală arhiplină, momentul a fost gustat din plin de public, care a aplaudat frenetic până la sfârșitul coregrafiei. Momentul a fost o surpriză și pentru fetițe, acestea dansând, în mijlocul publicului, atunci când și-au văzut părinții pe scenă”, ne-a declarat președintele Clubului Sportiv Gimn Star Blaj, prof. Cornelia Letiția Mărginean.

„De remarcat este gradul de implicare al copiilor, devotamentul și puterea de a se autodepăși, precum și dorința de a intra în competiție cu alți sportivi! Ne dorim astfel de copii în sală, pentru că ei sunt cei care duc mai departe tradiția noastră.

La aniversarea a 10 de existență a Clubului Sportiv Gimn Star Blaj, mulțumim tuturor sportivilor care au trecut pragul clubului nostru, copii sau adulți, părinților, tuturor colaboratorilor și partenerilor, sponsorilor, Primăriei Blaj - pentru sprijinul acordat la inceput de drum, Clubului Sportiv Școlar Blaj și Radio Blaj! Suntem aici datorită vouă! Mulțumim părinților care s-au implicat sută la sută în această deplasare”, a mai spus prof. Cornelia Letiția Mărginean.

26.11.2019.