Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Gimn Star Blaj, trei locuri întâi la Dancing Europe și Concursul Internațional de Majorete și Twirling de la Arad

Clubul Sportiv Gimn Star Blaj a obținut trei locuri întâi la Cupa Națională a României NBTA Dancing Europe și la Concursul Internațional de Majorete și Twirling, ediția a XIII - a, ce s-au desfășurat, weekendul trecut, la Arad. Sportivele din Blaj, conduse de profesoara Cornelia Mărginean, s-au impus la următoarele categorii: categoria de vârstă mini - pom pon, categoria de vârstă juvenile - secțiunea pom pon și solo accesorii - categoria de vârstă juvenile.

Sâmbătă 11 mai, la Arad, a avut loc Cupa Națională a României NBTA Dancing Europe și Concursul Internațional de Majorete și Twirling, ediția a XIII - a. Competiția a fost organizată de Club Sportiv Arad, Primăria Municipiului Arad și Centrul Cultural Arad.

500 de sportivi veniți din România, Serbia și Ungaria au umplut Sala Universității „Aurel Vlaicu”, făcându-i pe toti participanții să creadă, pentru o zi, că sportul are încă o șansă în România. „Sportivi entuziași, antrenori implicați, voluntari devotați și, nu în ultimul rând, părinții, care au avut rol de susținători-asistenți-make up artist-croitori-consilieri, ne-au făcut să trecem, cu ușurință, peste un concurs care a durat a proape zece ore”, ne-a declarat Cornelia Mărginean, președintele Clubului Sportiv Gimn Star Blaj.

Conducerea clubului le mulțumește părinților pentru susținere și implicare.

13.05.2019.