Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Miercuri, 17 iulie: plimbare cu bicicletele în jurul Blajului

Asociația Running&Cycling Club Blaj organizează miercuri, 17 iulie 2019, începând cu ora 19:00, o plimbare cu bicicletele în jurul Blajului. Traseul, unul ușor, va fi exclusiv pe șosea și se va desfășura pe ruta Blaj - Cergăul Mare și retur. Locul de întâlnire și de plecare este Câmpia Libertății. Sunt invitați toți blăjenii iubitori de plimbările cu bicicleta, iar minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (părinte sau tutore).

„Este prima acțiune de acest gen pe care Running&Cycling Club Blaj o organizează, scopul fiind acela de a promova și de a încuraja practicarea ciclismului în municipiul Blaj. Vor fi prezenți, pe lângă toți cei doritori de mișcare, câțiva copii de la Serviciul de Ajutor Maltez Blaj și vom avea chiar și o tombolă pentru participanți. În funcție de interesul pe care îl vom avea pentru acest gen de activitate, intenționăm să organizăm, în viitor, și întreceri de ciclism, pe lângă cele pe care le-am desfășurat deja sub egida clubului nostru”, afirmă Andrei Gașpar, președintele Asociației Running&Cycling Club Blaj.

Sportul înseamnă în primul rând sănătate fizică și psihică, indiferent sub ce formă se practică sau prin ce ramură sportivă, se arată în mesajul postat de organizatori pe pagina evenimentului.

Participanților la plimbarea cu bicicleta le este recomandat să fie echipați adecvat, adică să aibă asupra lor bicicletă în stare bună de funcționare, cască de protecție/biciclete, foiță și ochelari de soare.

Nicu Goga

16.07.2019.