Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Oferte locuri de muncă

Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj angajează educator specializat cu normă parţială, în cadrul Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii „Bunul Samaritean” Blaj. Cerințele minime ale postului: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul socio-uman şi educaţional, cunoştiinţe şi abilităţi de utilizare ale calculatorului (Microsoft Word, Excel, Power- Point), experienţa în munca cu copiii constituie un avantaj. CV-ul și documentele care atestă studiile se transmit prin e-mail la adresa: secretariat@caritas-blaj.ro, până la data de 15.10.2018. Persoană de contact: Costea Diana - 0730-588.325.

SC Montana Popa angajează chelner/chelneriță și vânzătoare pentru magazin alimentar, cu sau fără experienţă. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail montanapopa@yahoo.com sau se pot depune la sediul firmei din strada Gheorghe Bariţiu, nr. 40 sau direct la recepţia Pensiunii Montana Popa, situată pe bulevardul Republicii, nr. 4. Informaţii şi la telefoanele 0744-535.818 sau 0755-742.715.

Angajăm inginer, ingineră, subinginer, subingineră, cu specializarea în construcții sau instalații. De asemenea, angajăm contabil evidență primară. Se oferă salarii motivante. Informații la telefon 0729-032.080.

SC Case & Cabane Blaj angajează: tâmplari calificaţi, cu experienţă, salariu 2.500 lei/lună şi muncitor necalificat, salariu 1.800 lei/lună. Informaţii la sediul firmei din str. Simion Bărnuţiu, nr. 73 (în incinta fostului I.A.S. Blaj ) sau la telefon 0760-427.621.