Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Patru persoane din județul Dolj au fost reținute după ce au furat, din locuința unei femei din Blaj, bani și bijuterii, în valoare totală de 28.000 lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Alba, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj, au reţinut patru persoane, din județul Dolj - un bărbat și trei femei - bănuite de furt. Acestea ar fi intrat în locuinţa unei femei, în vârstă de 59 de ani, din Blaj, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, în valoare totală de 28.000 lei.

Duminică, 7 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Alba, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj, au identificat cinci suspecți, patru femei, din Craiova, judeţul Dolj, de 40 de ani, 31 de ani, 20 de ani şi 30 de ani, şi un bărbat din localitatea Caraula, judeţul Dolj, de 40 de ani, care ar fi sustras bani și bijuterii în valoare totală de 28.000 lei, din locuinţa unei femei de 59 de ani, din Blaj.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, la data de 28 februarie .2019, cei cinci suspecți s-ar fi deplasat pe raza municipiului Blaj, cu un autoturism condus de bărbatul de 40 de ani și, după ce au văzut că victima a părăsit domiciliul, au pătruns fără drept în casa acesteia, de unde au sustras sume de bani și bijuterii în valoare de 28.000 lei.

In urma probatoriului administrat şi a perchezițiilor efectuate la domiciliile celor cinci persoane din județul Dolj, în cursul zilei de 7 aprilie, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de bărbat şi trei dintre femeile suspecte (de 40 de ani, 31 de ani şi 30 de ani), aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Sibiu, urmând să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Au fost puse în aplicare doar patru mandate de aducere a persoanelor suspecte, pentru că una dintre suspecte, femeia de 20 de ani, nu a fost găsită la domiciliu.

Faţă de cele cinci persoane polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

08.04.2019.