Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furt de combustibil în Blaj

Joi dimineaţa, poliţiştii din Blaj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 6 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furt de combustibil din anexele unor locuinţe din Blaj.

Poliţiştii din Blaj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat 4 percheziţii în judeţul Alba şi două în judeţul Sibiu, la domiciliile a 5 persoane bănuite de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11/12.12.2017, 3 persoane (două din Pănade, judeţul Alba şi una din municipiul Sibiu) ar fi sustras cantitatea de 500 de litri de motorină din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj.

Ulterior, aceştia ar fi transportat combustibilul la locuinţele persoane de unde l-ar fi valorificat la diverse persoane.

Poliţiştii au pus în executare 5 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

11.01.2018.