Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Peste 130 de persoane au participat la „Crosul Jidveiului”

Prima ediție a concursului caritabil, „Crosul Jidveiului”, desfășurată în data de 4 mai 2019, a avut loc în comuna Jidvei, unde au participat aproximativ 130 de persoane cu vârste cuprinse între 3 și 65 ani, concurenți cu suflet mare care au alergat pentru a susține Clubul „Luceafărul” din localitate.

Concursul s-a desfășurat atât pe străzile comunei, cât și pe drumurile și potecile din pădurile și podgoriile atât de renumite. În cadrul evenimentului, concurenții au putut alege dintre cele trei curse: Cursa Hobby - având o lungime de 2,7 km, Crosul Popular - 10 km, iar Crosul Jidveiului - o lungime de 16 km, cu o diferență de nivel, pozitivă, de 400 m, dar și Cursele copiilor, având diferite distanțe, în funcție de categoria de vârstă.

Cei 130 de participanți au venit din diferite localități din țară, cum ar fi: Cluj Napoca, Mediaș, Blaj, Luduș, Oradea, Cetatea de Baltă, Câmpeni, Alba Iulia, Bucerdea Grânoasă, Petrila, Târgu Mureș, Turda, Cugir, Sibiu, București, Valea Lungă, Drăgășani, Sântămărie, Jidvei.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor, fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc și nu în ultimul rând suntem recunoscători Consiliului Local Jidvei și Primăriei Jidvei, reprezentată prin domnul Trif Alin, colegilor de la Liceul Tehnologic Jidvei care au pus trup și suflet pentru buna desfășurare a acestui eveniment caritabil: doamna directoare Stan Carmen, Turcu Elena, Iorga Marius, Mathe Ilze, Marcu Claudia, Simu Georgeta, Căpîlnean Alexandra, Gherghin Delia, precum și membrilor RUNNING&CYCLING CLUB BLAJ: Mărginean Cornelia, Iorga Delia, Aldea Dan, Căpîlnean Ovidiu.

Andrei Gaspar,
președinte Running&Cycling Club Blaj

Mai multe poze și informații, aici: Running&Cycling Club Blaj

13.05.2019.