Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Programul Școlar Colgate ajunge și la Blaj

Demarat în luna octombrie 2017 „Proiectul de promovare a educației pentru sănătate în școli și comunitate”, susținut de Colgate-Palmolive și Societatea de Cruce Roșie – filiala Alba în parteneriat cu ISJ Alba, se derulează până în luna februarie 2018 și în Școala Gimnazială „ Toma Cocișiu” din Blaj. În proiectul școlar de educație în domeniul igienei orale sunt implicați 290 de elevi din clasele 0-IV, inclusiv elevi de la secția maghiară de la Școala primară Petrisat (structură a școlii Toma Cocișiu).

Profesorul Călin Ioan Poptelecan, voluntar în „Programul Școlar Colgate”, a susținut lecții educative pe tema igienei orale și le-a prezentat elevilor filmulețe și alte materiale specifice temei abordate în cadrul proiectului.

Din partea Societății de Cruce Roșie filiala Alba li s-au distribuit elevilor produse de igienă orală: periuță de dinți + pastă de dinți Colgate și calendare de consemnare lunară pentru igiena orală.

Coordonatorii pe școală a acestui proiect sunt: Director prof. dr. Alina Maria Dulău și Prof. Călin Ioan Poptelecan.

„Colgate-Palmolive se implică an de an în programe destinate comunității, urmărind ca fiecare elev să-și însușească obiceiuri sănătoase de igienă orală. Scopul principal al acestei inițiative este de apromova obiceiuri corecte pentru o igienă orală optimă în rândul consumatorilor, prin multiple activități dedicate elevilor din școala primară, pentru ca cei mici să se bucure de o dantură sănătoasă toată viața.” ( prof. Călin Ioan Poptelecan – coordonator de proiect în școală).

E simplu să te bucuri de un zâmbet sănătos, când știi totul despre igiena orală. Un zâmbet de copil face lumea mai frumoasă.

Prof. Mona-Carmen Cârnaț
purtător de cuvânt al Școlii Gimnaziale „Toma Cocișiu” Blaj

15.12.2017.