Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Rozariul copiilor la Radio Blaj, intr-un nou format

Incepand cu Postul Craciunului – vineri, 14 noiembrie 2014 - va invitam, cu drag, sa va rugati impreuna cu un grup de 30 de copii din Blaj, rugaciunea Sfantului Rozariu, intr-o forma noua si imbunatatita, in fiecare seara la orele 20.00 (dimineata, in reluare, la orele 6.00), pentru a o lauda si a o cinsti pe Preacurata Fecioara Maria – Nascatoarea de Dumnezeu.

Sfantul Rozariu va fi difuzat dupa urmatorul program:

• rozariul de bucurie - luni, sambata si in Postul Craciunului, pana in 2 ianuarie;
• rozariul de durere – marti, vineri si in Postul Mare;
• rozariul de marire – miercuri, duminica si in perioada Penticostarului (de la Pasti la Rusalii);
• rozariul de lumina – joi si de cele doua sarbatori imparatesti: Botezul Domnului (2-14 ianuarie) si Schimbarea la Fata (5-13 august).

Multumim, pe aceasta cale, acestor copii minunati, care s-au trudit sa invete cat mai bine rugaciunile in vacanta de vara, ca, mai apoi, in cursul lunii septembrie, sa inregistreze la Radio Blaj rugaciunile ce compun rozariul. De asemenea, multumim si celor doi voluntari care s-au ocupat de ei si au facut, cu atata daruire, discretie, pasiune si profesionalism, montajul, sora Benigna si Nicu Goga, redactor sef Radio Blaj.