Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Rubix Blaj, calificată la faza națională a celui mai mare concurs de robotică din România

Echipa de robotică RO-104 RUBIX a Colegiului Național ”Inochentie Micu Clain” Blaj s-a calificat la faza națională a celui mai mare concurs de robotică din România. La faza regională, desfășurată la Cluj Napoca, în perioada 7-9 februarie, Rubix Blaj a obținut locul 1 - THINK AWARD și s-a calificat la faza națională a competiției de pe un onorant loc 7 (din 24 calificate).

În perioada 7-9 februarie s-a desfășurat, la Cluj Innovation Parc, etapa regională a BRD FIRST Tech Challenge România, la care au participat 43 echipe din Transilvania și o echipă din Istanbul – Turcia.

„Au fost trei zile minunate, în care atmosfera competiției a fost una deosebită, iar spiritul de echipă și colaborarea cu celelalte echipe participante s-au simțit pe deplin. Emoțiile, bucuria, împlinirea și satisfacția de la final au fost de nedescris.

Mulțumiri și recunoștință Asociației Nație Prin Educație care a organizat această minunată competiție - o adevărată desfășurare de forțe, pentru atmosfera minunată, dăruirea, munca și pasiunea, cele mai importante elemente care au făcut această competiție unică.

Echipa Rubix mulțumește părinților pentru ajutor și susținere, d-lui director prof. Ioan Tomoiagă pentru sprijinul acordat, sponsorilor, colaboratorilor și voluntarilor.

De asemenea, felicită toate echipele participante pentru toata munca depusă și profesionalismul de care au dat dovadă, se arată în comunicatul Rubix Blaj.

Pregătirile vor continua, deoarece la finalul lunii martie, la Cluj, va fi ”marea confruntare”.

Componența echipei Rubix Blaj este următoarea: Avram Nicolae, Bogdan Vasile, Comșa Dorin Iulian, Puia Gabriel, Străjan Diana, Boitor Diana, Geogean Anca, Pușcă Darius, Spineanu Tudor, Vrenghea Maria, Oniga Andreea, Râșniță Radu, Aldea Paul, Moldovan Cristian, Voina Cătălina, mentor prof. Romanța Ghiță.

10.02.2020.