Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

RUNNING & CYCLING Club Blaj, în echipa de organizare a „Crosului Unirii” 2019

Asociaţia RUNNING & CYCLING Club Blaj a fost cooptată în echipa de organizare a ediției din acest an a „Crosului Unirii”, care se va desfășura săptămâna viitoare la Alba Iulia. La „Crosul Unirii” nu se fac înscrieri și nu există o taxă de participare, toți cei care doresc să alerge fiind invitați sâmbătă, 23 noiembrie 2019, în Șanțurile Cetății, pe latura sudică (zona restaurantului Gothic), până la ora 11:00, pentru a intra în posesia tricourilor fără de care nu pot lua startul.

Primul start va avea loc la ora 11:30 și este dedicat curselor de veterani, rezervate persoanelor cu vârsta cuprinsă între 35 și 90+ ani, categoriile fiiind stabilite din 5 în 5 ani, masculin și feminin, traseul fiind de 2.700 m.

Al doilea start, programat la ora 11:45, este dedicat curselor copiilor cu vârsta maximă de 13 ani, departajați pe categorii, masculin şi feminin, distanța fiind de 2.000 m.

Ultimul start se va da la ora 12:00, pentru cursele copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 34 ani, departajați pe categorii, masculin şi feminin, pe distanța de 2.700 m.

Timpul maxim pentru parcurgerea traseului este de 30 minute. La trecerea liniei de sosire, fiecare alergător va primi un bilet şi un pix. Biletul se completează și se predă la secretariatul pus la dispoziție de organizatori până cel mai târziu la ora 12:40, în vederea întocmirii clasamentului.

Participanţilor le este recomandat să poarte echipament adecvat condiţiilor de anotimp şi în funcție de starea vremii. Toţi participanţii vor alerga obligatoriu echipaţi cu tricoul primit din partea organizatorilor.

„Crosul Unirii”, ajuns la ediția a 51-a, marchează, printr-o acţiune sportivă de amploare, aniversarea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, de la Alba Iulia, şi Ziua Naţională a României.

Asociaţia RUNNING & CYCLING Club Blaj, care organizează de trei ani „Crosul Speranței” Blaj, precum și alte evenimente sportive din zona Blajului, este organizator, pentru prima dată, alături de Primăria Alba Iulia și de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, a acestui eveniment.

Nicu Goga

14.11.2019.