Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site Stiri si Reportaje Alba

Intra in direct cu moderatorul

Trimite mesaje online

blajfm@yahoo.com

Sondaj RadioBlaj.ro
Cat de des asculti Radio Blaj?
zilnic
saptaminal
lunar
mai rar

Running&Cycling Club Blaj a lansat campania „Bicicleta - Sănătate și Economie”, cu tombolă pentru participanți

Asociația Clubul Sportiv Running&Cycling Club Blaj a lansat campania „Bicicleta - Sănătate și Economie”, care își propune să încurajeze mersul pe biciletă, atât pentru deplasările în localitate, cât și în drumeții, excursii și altele. Având în vedere avantajele pe care le oferă mersul pe bicicletă, organizatorii intenționează să promoveze această activitate fizică prin oferirea unor mici premii, sub formă de tombolă, celor care practică mersul pe bicicletă cu diferite scopuri, în diverse localități din țară.

Începând de luni, 18 mai, voluntarii Asociației Clubul Sportiv Running&Cycling Club Blaj împart, periodic, cicliștilor brelocuri. Acestea sunt însoțite de un cod cu ajutorul căruia cei care le primesc se pot înscrie la o tombolă, ce va fi organizată la diferite intervale de timp. Pentru a afla data extragerilor, participanții sunt rugați să urmărească pagina de facebook Running&Cycling Club Blaj .

Premiile, constând în accesorii pentru biciclete, vor fi procurate din fondurile proprii sau din sponsorizări provenite de la diverse firme/magazine de specialitate. Din acest motiv, cei care doresc să susțină această campanie pot face donații în contul Asociației: nr. RO34 RZBR 0000 0600 2083 5187, deschis la RAIFFEISEN BANK S.A., CIF nr. 40589194.

Pentru a vă înscrie la tombolă, trebuie să trimiteți următoarele date: Codul de participare, Nume Prenume, Număr de telefon, Localitatea, Vârsta, pe whatsapp: 0741078534, sau pe adresa de email: andras_gaspar@yahoo.com, în cel mult trei zile calendaristice după intrarea în posesia brelocului cu codul de participare.

Vor fi mai multe serii de tragere la sorți, având loc periodic, la intervale stabilite de organizatori, iar data și ora tragerii la sorți vor fi anunțate pe pagina de facebook a asociației.

Tragerea la sorți va fi efectuată electronic, prin intermediul unui program sau a unei aplicații și va fi transmisă în direct pe pagina de facebook a Asociației Clubul Sportiv Running&Cycling Club Blaj.

La această campanie poate participa oricine, indiferent de vârstă, cu singura condiție ca minorii să fie însoțiți de un adult (părinte/tutore legal), pentru ridicarea premiului.

Premiul poate fi ridicat numai de persoana câștigătoare, doar pe baza buletinului, a cărții de identitate sau a certificatului de naștere al minorului, în original sau copie.

Locul și data ridicării premiilor vor fi anunțate de către oragnizatori pe pagina de facebook a Asociației Running&Cycling Club Blaj.

În timpul înregistrării, participanții vor transmite numele si prenumele complet, exact cum apare în cartea de identitate sau certificatul de naștere.

După extragere, câștigătorii vor fi contactați telefonic pentru a stabili modul în care vor intra în posesia premiilor.

Pentru a elimina orice fraudă, la fiecare serie vor fi distribuite coduri cu numere alese aleatoriu de către organizatori, iar codurile/cifrele FALSE trimise pentru înscriere NU vor fi înregistrate, deci acea persoană cu codul fals trimis NU va participa la tombolă.

O persoană poate participa de mai multe ori la tombolă, cu condiția ca să primească mai multe brelocuri cu codurile de participare, pe care le va trimite o singură dată. Cu cât o persoană pedalează mai mult, cu atât cresc șansele de a fi surprins cu bicicleta și de a primi, de fiecare dată, câte un breloc cu codul de paticipare.

Participanții care nu vor fi extrași la una din seriile tombolei, vor fi reînscriși automat la următoarele serii, până la sfârțitul campaniei, informează Asociația Clubul Sportiv Running&Cycling Club Blaj.

19.05.2020.